De waarde van uw woning en het woongenot blijven behouden door goed onderhoud. Technisch beheer bij uw VvE is dan ook onmisbaar. Want hoewel er wellicht enkele zaken zijn die u zelf kunt uitvoeren, in veel andere gevallen is deskundige ondersteuning zeer gewenst. Smart VvE Beheer biedt technisch beheer aan uw woning in de regio Schagen, Castricum, Alkmaar, Bergen, Amsterdam, Haarlem en Heiloo aan. U kunt ons inschakelen voor:

  • Klein dagelijks onderhoud
  • Schadeafhandeling
  • Bouwbegeleiding

Technisch beheer van A tot Z

Wie kiest voor technisch beheer bij Smart VvE Beheer is verzekerd van deskundige hulp. Het jaarlijkse onderhoud wordt meegenomen in de begroting en wij zorgen voor de noodzakelijke onderhoudscontracten. Onze vakmensen behandelen daarnaast alle aangelegenheden met betrekking tot het onderhoud van gemeenschappelijke ruimten, zaken en voorzieningen van het gebouwencomplex.

Is er schade aan uw woning of zijn er onderhoudszaken die nog onder de garantie vallen? Ook schadeafhandeling aan uw woning in de regio Schagen, Castricum, Alkmaar, Bergen, Amsterdam, Haarlem en Heiloo, vallen onder ons technisch VvE beheer.

Uitgebreide bouwbegeleiding dankzij technisch VvE beheer

Complexe onderhoudswerkzaamheden vragen om deskundige ondersteuning. Smart VvE Beheer helpt u graag. Wij dragen zorg voor een goed bestek en zorgen voor een controle op de werkzaamheden van de aannemer. Met ons technisch beheer van uw VvE staat u sterk!