Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP) voor uw VvE

Een Meerjaren onderhoudsplanning (MJOP) is van groot belang voor iedere VvE. Sparen voor toekomstig onderhoud aan de woning is namelijk noodzakelijk. Met behulp van een MJOP voor uw VvE krijgt u goed inzicht in de kosten voor het onderhoud. U weet ook direct welk bedrag iedere bewoner moet bijdragen aan het reservefonds.

Ons beheer

Smart VvE Beheer kan een Meerjaren onderhoudsplanning voor uw VvE opstellen. Eveneens kunnen wij het reservefonds beheren en administreren. Wij signaleren en bewaken eventuele betalingsachterstanden en nemen maatregelen tegen wanbetalers. Een MJOP welke voor uw VvE is opgesteld door Smart VvE Beheer, is betrouwbaar, deskundig en volledig. Met een dergelijke MJOP heeft uw Vve inzicht.

Wat u nodig heeft

Smart VvE Beheer biedt totaalbeheer, maar geeft ook de mogelijkheid een beperkt dienstenpakket af te nemen. Nieuwgierig wat we u naast het opstellen en beheren van een MJOP voor uw VvE nog meer te bieden hebben? Neem dan even contact op. Wij werken onder meer in Alkmaar, Castricum, Schagen, Bergen, Heiloo, Haarlem en Amsterdam.

Start typing and press Enter to search