Over ONS

ONZE DIENSTVERLENING À LA CARTE

Niet elke VvE is vergelijkbaar en daarom heeft niet elke VvE behoefte aan dezelfde dienstverlening. Groot of klein, nieuwbouw of oude (grachten) panden, elke VvE is uniek.

Smart VvE Beheer kent naast de traditionele dienstverlening daarom ook een uiterst flexibele dienstverlening welke werkt volgens het cafetariamodel. Het cafetariamodel is een systeem waarbij de VvE haar eigen dienstenpakket kan samenstellen.

Zijn er binnen de VvE bewoners die een aantal taken liever zelf uitvoeren? Perfect, dit verhoogt de betrokkenheid en scheelt de VvE kosten. Uiteraard zijn er altijd zaken die beter aan een professioneel beheerder kunnen worden toevertrouwd. In gezamenlijk overleg komen wij tot de gewenste dienstverlening.

Wenst u de mogelijkheden voor uw VvE te bespreken? Neem gerust contact met ons op.

Be Smart, uw blauwdruk voor zorgeloos wonen!

one-day-or-day-one-min-1024×806-1

Deskundige hulp

Het oprichten van een VvE is verplicht wanneer een gebouw uit meerdere appartementen met bijbehorende appartementsrechten bestaat. De VvE dient te worden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en moet aan een aantal administratieve en boekhoudkundige verplichtingen voldoen. Daarnaast draagt de VvE zorg voor het technisch beheer van de gemeenschappelijke ruimten, voorzieningen en zaken van het appartementencomplex. Hierdoor blijft de waarde van het complex en het woongenot op een gelijk niveau. Smart VvE Beheer biedt deskundige ondersteuning aan VvE’s in verschillende samenstelling. Ons werkgebied strekt zich daarbij uit van Alkmaar tot Hoorn en van Medemblik tot Broek op Langedijk. De gehele kop van Noord-Holland kan rekenen op de kennis en service van Smart VvE Beheer.

Unieke werkwijze

Smart VvE Beheer is ervaren en deskundig. Wij weten dat niet iedere VvE gelijk is en bieden daarom dienstverlening op maat aan. Of het nu gaat om technisch of financieel VvE beheer in Alkmaar of Medemblik, de bewoners bepalen zelf op welke wijze de dienstverlening vorm krijgt. Als ervaren VvE beheerder zijn we op de hoogte van alle wetten en regelgeving in ons vakgebied. Hierdoor zijn we in staat alle VvE’s uit de regio Hoorn, Alkmaar, Medemblik en Broek op Langedijk op de juiste en meest doeltreffende wijze te ondersteunen.

Kostenbeheer VvE

Een dienstverlening op maat draagt bij aan effectief kostenbeheer van de verschillende VvE’s. Zij betalen namelijk altijd een eerlijke prijs en alleen voor die diensten die zij daadwerkelijk afnemen. Indien een VvE uit Alkmaar of Hoorn enkel financiële ondersteuning wil van Smart VvE Beheer, betalen zij minder dan een VvE uit Medemblik die financieel en technisch beheer van gelijke grootte wenst. Smart VvE Beheer is er voor VvE’s van alle formaten in de gehele regio Alkmaar, Hoorn, Medemblik en Broek op Langedijk.

Start typing and press Enter to search