VvE beheer

Het voeren van een VvE brengt verplichtingen met zich mee. Verplichtingen op technisch en financieel gebied. In beide gevallen kan Smart VvE Beheer deze taken voor u overnemen. Wij zorgen dat uw woning goed onderhouden blijft en dat op administratief en boekhoudkundig vlak alles perfect in orde is. Dit VvE beheer voeren we onder meer uit bij appartementen in de regio Schagen, Castricum, Heiloo, Alkmaar, Bergen, Haarlem en Amsterdam.

Technisch VvE beheer

Het technisch beheer van uw woning biedt ondersteuning op het gebied van schadeafhandeling, klein dagelijks onderhoud en bouwbegeleiding. Wij zorgen dat er toezicht gehouden wordt op en onderhoud wordt gepleegd aan de gemeenschappelijke ruimten, zaken en voorzieningen in uw woning. Wij geloven daarbij in het concept van totaal beheer.

Financieel VvE beheer

De financiële kant van een VvE is niet altijd eenvoudig. Dan bent u gebaat bij deskundige ondersteuning. Smart VvE Beheer biedt ondersteuning bij verplichtingen met een financieel of administratief karakter en zorgt dat het uw VvE aan niets ontbreekt. Zijn er taken die u zelf kunt uitvoeren? Geef het aan. Wij bieden een totaalconcept, maar wel op maat. Taken die u zelf kunt doen, hoeft u als VvE uiteraard niet af te nemen. Dat scheelt u in de kosten.