ONS TEAM

PERSOONLIJKE ERVARING

Uit persoonlijke ervaring leerden wij dat de dienstverlening van VvE beheerders vaak gekenmerkt wordt door een gebrek aan flexibiliteit. Smart VvE Beheer is opgericht met de gedachte dat de VvE zelf bepaalt welke diensten wij verrichten. Door bewoners zelf te laten bepalen op welke wijze onze dienstverlening vorm krijgt, verhogen wij de betrokkenheid en betaalt de VvE enkel voor hetgeen zij liever over laat aan professionals.

Met een betrokken en proactieve houding zorgen wij ervoor dat de VvE doorlopend wordt geïnformeerd over onderwerpen die van belang zijn. Zo vraagt u zich nooit meer af wat de rol van de beheerder is!

Ons Team

Jerrie Bruins

Na mijn opleiding Accounting aan de Nyenrode Business Universiteit ben ik de afgelopen 10 jaar actief geweest als zelfstandig ondernemer met een full-service administratie- en VvE kantoor.

Selva Leitner

Na ruim 6 jaar bij een VvE Beheerder in Alkmaar te hebben gewerkt, is het nu tijd om mijn kennis te gebruiken bij Smart VvE Beheer.

Nikki Bruin

Sinds juni 2022 ben ik werkzaam bij Smart VvE Beheer. De 12 jaar hiervoor heb ik bij een woningcorporatie gewerkt. Voor Smart VvE Beheer houd ik mij vooral bezig met de financiële administratie en ondersteun ik de beheerders.

Lotte Blesgraaf

Na jaren van zelfstandig ondernemer te zijn geweest in de Vegan taarten, zet ik me nu graag in als communicatiemedewerker bij Smart.

Start typing and press Enter to search