ONS TEAM

PERSOONLIJKE ERVARING

Uit persoonlijke ervaring leerden wij dat de dienstverlening van VvE beheerders vaak gekenmerkt wordt door een gebrek aan flexibiliteit. Smart VvE Beheer is opgericht met de gedachte dat de VvE zelf bepaalt welke diensten wij verrichten. Door bewoners zelf te laten bepalen op welke wijze onze dienstverlening vorm krijgt, verhogen wij de betrokkenheid en betaalt de VvE enkel voor hetgeen zij liever over laat aan professionals.

Met een betrokken en proactieve houding zorgen wij ervoor dat de VvE doorlopend wordt geïnformeerd over onderwerpen die van belang zijn. Zo vraagt u zich nooit meer af wat de rol van de beheerder is!

Ons Team

Jerrie Bruins
Eigenaar en VvE Beheerder

Na mijn opleiding Accounting aan de Nyenrode Business Universiteit, ben ik gestart met een full-service administratiekantoor. In 2017 heb ik vanuit een passie voor VvE Beheer ook Smart VvE Beheer opgericht.

Selva Leitner
Eigenaar en VvE Beheerder

Na ruim 6 jaar bij een VvE Beheerder in Alkmaar te hebben gewerkt, werd het tijd om met deze kennis als ondernemer aan de slag te gaan in het VvE Beheer. Als mede-eigenaar van Smart VvE Beheer komt dit allemaal samen.

Marjolein van Amerongen
VvE Beheerder

1 juli kom ik dit gepassioneerde team versterken als VvE-beheerder. Sinds 2010 werk ik met veel plezier in het vak en volg ik nauwgezet de ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld verduurzaming en regelgeving. Mijn passie is om te zorgen dat het bestuur goed geïnformeerd en met heldere communicatie wordt bijgestaan ter voorbereiding op de ledenvergaderingen.

Sanne Obdam
Junior Beheerder

Vanaf 1 juni 2023 ben ik werkzaam bij Smart VvE Beheer. Ik voel mij als beheerder verantwoordelijk voor het op professionele en vriendelijke wijze regelen van alle zaken die u van uw beheerder mag verwachten.

Nikki Bruin
Financieel Beheerder

Sinds juni 2022 ben ik werkzaam bij Smart VvE Beheer. De 12 jaar hiervoor heb ik bij een woningcorporatie gewerkt. Voor Smart VvE Beheer houd ik mij vooral bezig met de financiële administratie en ondersteun ik de beheerders.

Judith Schipper
Administratief Beheerder

Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij Smart VvE Beheer. Ik ondersteun de beheerders bij de administratieve werkzaamheden en wordt intern opgeleid om ook op technisch en financieel vlak bij te staan.

Judith Groot
Front Office Medewerker

Vanaf maart mag ik het team Smart VvE Beheer versterken. De afgelopen jaren heb ik als receptioniste gewerkt, maar zal vanaf nu de beheerders ondersteunen bij de administratieve werkzaamheden. Grote kans dat jij mij aan de telefoon krijgt, als je contact met ons opneemt!

Start typing and press Enter to search