Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Wet- en regelgeving

In de aanloop naar de realisatie van een appartementencomplex dient een projectontwikkelaar veel keuzes te maken die in een later stadium van invloed zijn op de Vereniging van Eigenaars.
De afgelopen jaren is de wet- en regelgeving dusdanig op de schop gegaan dat het voor projectontwikkelaars ook steeds tijdrovender en complexer is geworden om alle relevante activiteiten in-house te regelen.

Akte van splitsing
Het vertrekpunt voor zorgeloos wonen is de akte van splitsing. De opdracht voor het opstellen van de akte van splitsing wordt door de projectontwikkelaar gegeven aan de notaris.
Smart VvE Beheer adviseert u over de praktische invulling en bespreekt de details indien gewenst met de notaris. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat de praktische zaken op voorhand goed geregeld zijn en het woongenot wordt gewaarborgd.

Be Smart
Smart VvE Beheer heeft alle kennis en kunde in huis om projectontwikkelaars te ondersteunen bij een zorgeloze ontwikkeling. Wenst u het gehele traject uit te besteden? Of wilt u gebruik maken van slechts enkele diensten? Wij denken graag met u mee en bieden u alle keuzevrijheid.